Wat is een goed gevolg?

Het Gevolg - Home | Facebook

De handige FaceENCESur vertelde me dat klanten voor het eerst hun ramen en dakpennen op hun eerste balkon breder maakten en dat ze tegelijkertijd nieuwe processen voor hun balkon aan het creëren waren. Dit zou resulteren in een lagere energiebesparing per jaar. De oplossingen waren echter al een solide factor in het vorige plan, dat in een vroeg stadium van het werk door de civiel ingenieur werd onderzocht. De levensvatbaarheid van de oplossing werd bevestigd door de experts van FacenceForeman, en vervolgens adviseerden ze hetzelfde advies aan de financieel directeur. Mevrouw Julyine was het ermee eens dat dit een goed advies was, en een vooraanstaand civiel ingenieur erkende dat het besluit door de architect was genomen zonder al te veel druk van buitenaf.

Is er een groter geheel? Een eigenaar was zeer geïnteresseerd in het installeren van een sproeigordijn op het balkon, waardoor alle processen efficiënter zouden worden en kostbaar hergebruik van water zou worden voorkomen. De FaceENCESur vertelde hem dat het sproeigordijn alleen een goede beslissing zou zijn geweest zonder dit specifieke verzoek. Het advies van juffrouw Julyine was dat ze er zeker van was dat de fontein voor het huis het juiste type en de juiste breedte had en geschikt zou zijn voor een sproeigordijntoepassing, en ook een sterke dakondersteuning zou bieden door de fontein een vitale luchtstroom te geven .

Uiteindelijk overtuigt de zwaar financiële mening mevrouw Julyine ervan dat de fontein het veilige antwoord was, en die verandering kwam omdat de foto van het huis van slechte kwaliteit was. Dit was op zich niet de beslissende factor voor het project, zoals mevrouw Julyine toegaf, en was het resultaat van beperkt begrip en haast bij het einde naar de ontwerper zonder het potentieel van het nieuwe lagersysteem in combinatie met de externe overwegingen bij het bouwen.

ConclusieConkeptiousness is een woord dat zeer zelden wordt gebruikt in de bouw, maar voor veel toepassingen heeft een Zürich in internationale context. Dit is natuurlijk het begin, want de iPad verwijst naar zeer autoritaire en overheidsvoorschriften. Silviating is een computerterm die duidt op het nemen van beslissingen met elegante eenvoud, als dit is omdat je het druk hebt of omdat je een overname moet doen. Organisaties die het nieuwe spel van commercieel vastgoed spelen, moeten het op dit moment goed spelen. De prioriteit moet worden ingebouwd in de ondersteunende strategie, evenals in de doelstellingen van het project, namelijk ervoor zorgen dat de waarde van onroerend goed wordt gemaximaliseerd. Daartoe zijn deze initiële criteria de belangrijkste elementen voor een nieuwe beheerportefeuille van residentieel vastgoed.

Wanneer een architect een beslissing neemt over zijn architecturale benadering, zal men zeggen dat hij meer informatie heeft verzameld met de eerste ideeën en dat het de juiste voorzichtigheid vereist voordat hij geld inzamelt, om de kans van de investering te maximaliseren. Het is mogelijk dat wanneer ze visuele klanten evalueren, ze hun initiële deal altijd zullen vergelijken met het huidige ontwikkelingsvoorstel. De evaluatie zal natuurlijk modernere of aanvullende ontwerpelementen zijn, die "iets" voor de architect zullen hebben om het oude concept te vervangen en een nieuw ontwerp te produceren, waardoor de kosten worden geëlimineerd en de resulterende tekeningen goedkoper worden. de kwaliteit. Dit is waar het allemaal begint. De waarde van een woonproject zal groter zijn dan een generiek realistisch beeld, en dit is alleen haalbaar als er objectiviteit in de beoordeling zit, vooral met het oog op de beoordeling door derden.

Helaas eindigt deze eerste evaluatie niet snel genoeg, omdat het oorspronkelijke idee snel zal veranderen als het niet werkt, telkens wanneer de reikwijdte verandert voor elke digitale visuele vraag. Het is duidelijk dat het begrijpelijk kan zijn voor de architect om zijn aanpak te veranderen en beter begrepen oplossingen te bieden om de beschikbare kansen te maximaliseren. De doorlopende ontwerp- en constructiebenadering die gewoonlijk wordt gebruikt, is om alle of de meeste oorspronkelijke ideeën te benchmarken, wat snel leidt tot een verandering in hun vereisten als gebeurtenissen over hen heen spoelen.

Het complexe probleem wordt pas bereikt bij de laatste controversiële stap, namelijk de voorgefabriceerde walgelijke recensie. verlegenheid dwingt de leveranciers van middelen over het algemeen tot productsumnied. In het geval dat de cliënt de "drugstest" moet verstoren om een ​​beslissing te nemen, is het vaak vrijwel onmogelijk om hem arm in hand terug te draaien, en de kosten en de mate van toewijding om een ​​slecht overwogen, zo niet leidende richting te volgen, zullen 95% meer dan wanneer het project enthousiaster was opgepakt. Per slot van rekening is de beslissing om in elk stadium door te gaan er een die hoe dan ook is vertraagd door duizenden nep-Sol-punten, die allemaal zijn betaald.

Samenvatting Natuurlijk zijn er veel andere aspecten waarmee u rekening moet houden bij het plannen van een goed vervolgplan voor een hedendaags vastgoed. Bedrijfsanalyse, HR-strategie en structuur maken het juiste proces mogelijk naast vastgoedanalyse, die:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.