Wandbekleding

Akoestische wandbekleding

 

Wandbekleding wordt meestal gedaan nadat de rest van het huis is ingericht. Wandbekleding wordt gedaan door eerst de oude wanddecoraties te verwijderen, zoals die oude tapijten die je hebt liggen. Wat is muurbekleding wordt meestal gedaan nadat de rest van het huis helemaal opnieuw is ingericht. Lees meer op dezeVolgende stap>Wat is wandbekleding?

Als je hier geen idee van hebt, is dit het eerste wat je moet weten. Als u uw smaak in binnenhuisdecoratie wilt bepalen, zal het uitvoeren van dit kleine project u laten weten hoe de rest van uw huis eruit zal zien nadat het decoreren klaar zal zijn.

Een muurbekleding kan worden gedefinieerd als alles wat wordt gebruikt om de muur die u gaat bekleden te versieren. U kunt behang gebruiken om een muur te bedekken of het kan geplakt papier zijn voor het geval u niet de moeite wilt doen om behang aan te brengen.

Aankoop van de materialen

Nadat u hebt besloten wat u gaat om de muur te bedekken met, de volgende stap is het verwerven van de materialen voor de wandbekleding. Als je gaat om de oude muur decor te houden, dan zeker van zijn dat je alles wat je nodig hebt, zoals cement, verf en drop doeken hebben. Maar, als je gaat om het decor te veranderen, dan hoef je geen zorgen te maken over dat, omdat de meeste van de materialen die u nodig heeft om een muur te dekken kan worden gevonden bij de plaatselijke bouwmarkt.

Koop de materialen

Nu u weet hoe u uw werk gaat verlichten, is de volgende stap de materialen voor de wandbekleding te kopen. Welke materialen heb je nodig? Nou, er zijn een paar, en deze zijn hout stopverf, houten strips, verfkwast, plexiglas, en primer, watergedragen vernis, schuurpapier, en verf, en wandtegels. U kunt deze nodig hebben voor het geval iemand zich per ongeluk tegen de muur stoot. Wanneer iemand tegen de muur stoot is er een grote kans dat de verf gaat schilferen. De houten strips kunnen worden gebruikt om dit te voorkomen. Natuurlijk kunnen de meeste van deze materialen gemakkelijk worden gevonden bij de plaatselijke bouwmarkt.

Voorbereiding van het schilderij

Nu je alle materialen hebt, is de volgende stap het voorbereiden van het schilderen. Houd er rekening mee dat je de verf moet toevoegen voordat je begint met het bekleden van de muur, dus je moet ervoor zorgen dat je zonder uitstel verf toevoegt aan de muren.

Door de verf op de muren aan te brengen voordat u de muur daadwerkelijk gaat bekleden, kunt u de muur met verf bekleden voordat u de verf op de muren aanbrengt.

Nadat u de verf hebt aangebracht, moet u een paar uur wachten of tot de verf droog is, want als u de verf te vroeg op de muur aanbrengt, krijgt u een ongelijkmatig uitzicht.

Bekleden van de muren met wandbekleding

Zodra u klaar bent met het schilderen van de muur met de verf, is de volgende stap het bedekken van de muur met muurbekleding om de verf te bedekken. Dit kan gedaan worden met behulp van behangpapier dat dezelfde kleur heeft als de verf. Of, je kunt wat behang gebruiken dat contrasteert met de verf.

U kunt de muur ook bedekken met behang dat contrasteert met de verf voor een dramatisch effect.

Enkele andere tips

Laat de muurverf de muur aanraken. Raak de muur niet aan met de verf, want dat is moeilijk, en na een tijdje wordt u het beu om de verf met uw handen aan te raken.

Gebruik een verfspray, deze is krachtiger dan gewone verf. Gebruik de verfspray om de muur grondig te verven.

Lees meer:

Akoestisch wandpaneel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.