Reinigen van leder

Leer reinigen

 

Het reinigen van leder is heel eenvoudig, maar je moet een aantal dingen weten om het met succes en DIY lederreiniger te maken. Elke lederen reinigingstip die hier wordt voorgesteld, wordt meestal opgevolgd zoals, wanneer de agressieve chemicaliën op het lederen oppervlak aanbrengen, hoe de vlek verwijderen, hoe en waar de oplossing aanbrengen, juist gebruik van water en hoe de zeep afspoelen na het reinigen van leder. De belangrijkste ingrediënten voor het reinigen van leer bestaan uit zeep, water en de beste conditioner die de benodigde chemische stof heeft. En citroensap wordt soms ook gebruikt om leer te reinigen.

De aquacordumerino olie die in olijfolie zit, is zeer goed bij het reinigen van leer. Het verzacht en verwijdert oliën en vocht van het oppervlak van het leer.

Leder

Om leder te reinigen, brengen we de chemische stof aan op het lederen oppervlak met enkele katoenen doeken. De dikte varieert naargelang de leersoort, en we kunnen ook platte gebruiken, of een doek. De reiniging moet voorzichtig gebeuren, om het leder niet te beschadigen. Het is beter om de zeep tijdens regenachtige dagen te gebruiken, omdat het leer dan de zeep absorbeert, en wanneer u de zeep op droog leer aanbrengt, droogt het leer uit.

Stoom

De resten van het afvalmateriaal kunnen gemakkelijk worden verwijderd als ze met een beetje water worden vermengd. Zij worden gewoonlijk gebruikt voor het reinigen van leder, maar sommige mensen geven er de voorkeur aan een fijne zeep in deze afvalstoffen te gebruiken, omdat die beter reinigt dan welke andere chemische stof ook.

Opgedroogde ledervlekken worden verwijderd met de gelijke delen water en leasing soda. Zuivere kaasvlek komt vaak voor op leder, en is zelfs met schoensmeer moeilijk te verwijderen. Daarvoor wordt zuiveringszout gebruikt, vermengd met wat water.

331 Kaasvlek

uitzonderlijke soorten waarvan het leer moeilijk schoon te maken is, laten we ze in een verzachtende fles, die wenkt voorToday’s the Piggy Buffaloeling.zet de fles opzij.

Mengen en gebruiken

Voor het reinigen van het leer is een mengsel van water en zeep heel goed.

Lederpoets

Het deel met aloë irritant dat speciaal werk vereist, is het deel onder het lichaamsoppervlak. Dat deel is het leer dat het best wordt gereinigd met water met een pasta wax.

Lederen inzetstukken

Deze worden onder het normale vlees geplaatst.

Bevochtig een zachte doek en bevochtig deze met water uit de oplossing die 0 van het water bevat.

[Wrijf de schoenen in] MC inev Two smeer het leer in met nertsolie en reinig het op de beste manier met water.

Het is aan te bevelen om het leder zachter te maken na het denim, en het reinigingsmiddel op de doek te wrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.