Hoe uw huis waarde te creëren

Luxe tuinen

 

Het is veilig om te zeggen dat er twee soorten mensen zijn; degenen met een sterke persoonlijke binding en degenen die dat gewoon niet doen. Ik denk dat de meeste mensen die niet erg bezorgd zijn over de toekomst van hun huis weinig keuze hebben tussen de twee, Als je een student zou zijn van een new age diva, zou je waarschijnlijk niet in staat zijn om het verschil te zien. Dit gaat om te laten zien dat niet alle huizen gelijk zijn, kunt u nog steeds na te streven deze investering en nog steeds de noodzaak om ervoor te zorgen dat u het beste huis in de buurt te hebben. Dit artikel zal lokale taxateurs te voorzien van waardevolle aanwijzingen over wat te zoeken bij het maken van je huis waarde en zal helpen om bespaart u duizenden dollars in de toekomst.

1. Spreek uw Zaak

Iedereen heeft het over unieke huizen, en veel van hen zijn uniek, maar niet alle huizen hebben dezelfde waarde. Bijvoorbeeld, als je woont in beat Toms River, New Jersey de kosten van het kopen van een huis is zeer laag en de waarde is hoog. Dit kan een huis zijn dat u zou overwegen op een aandelen en obligatie positie, maar deze waarden zijn zeer zeldzaam. In New York City zijn het meer gemiddelde waarden, maar nog steeds waarden die u kunt gebruiken wanneer u uw huis probeert te verkopen tegen een gunstiger prijs, en met enorme recensies. Er zijn ook huizen in de discipline velden, discussen velden, top universiteiten, en kunstgalerijen die de waarde waard zijn. Dit is uw huis en u bent de enige persoon die de macht heeft om te bepalen wat huis waard is, wat de grootste investering is die u heeft. Wilt u dat uw huis in baskapel onmiddellijk een waarde heeft, of een toekomstige waarde gebaseerd op spaargeld, respect en tijd?

2. Creëer de waarde van uw huis

Dit is de moeilijkste stap, want als je kunt, moet je er zorgvuldig en handmatig doorheen gaan. Sommige van de stappen die je zelf zou kunnen doen is het opruimen van de tuin, en dit zal je helpen het huis te verkopen. Probeer ook de buitenkant van je huis schoon te houden. Probeer het rommelvrij te houden, zoals overgroeide planten en bloemen. Ook kun je de dakgoten schoonmaken of kijken of je ze allemaal kunt schoonmaken en doden. Als u om een planten chirurgie verlegen zit, kunt u contact opnemen met een holding om te komen en uw planten binnen uw huis te zetten. U zult verbaasd zijn dat uw planten beter zullen verkopen als ze groen en vol leven zijn, en iets leuks zijn om naar te kijken. Zorg ervoor dat uw eigen huis schoon en netjes is en uw gazon is gemaaid, vraag de verkopers om u dit te verstrekken. Doe-het-zelf is een flexibele hobby, die u kan helpen met het creëren van uw woningwaarde.

3. Zorg dat je goed krediet krijgt.

Huiskredietkaarten zijn een geweldige manier om waarde aan uw huis toe te voegen, en dit kan een zeer goedkope manier zijn. Als u een huis kredietkaart aanvraagt, zullen de meeste van hen u vragen om 27%-30% van uw jaarlijkse hypotheek te betalen en nog eens 5% aan kosten en rente. Zoek degene die het beste bij u past en meld u aan. U wilt dat dit een win/win-situatie is, wat betekent dat u het beste tarief en de beste rente kunt krijgen. Beter veilig dan sorry. Bovendien, wanneer u een aanvraag voor uw huis lening, u wilt uw geldschieter om de betere rente te kiezen en om alleen de rente in rekening brengen voor een langere periode van tijd, dus het bereiken van 2 dingen voor u. Verkrijg uw huis lening als je kunt, en bij het overwegen van uw huis, altijd geef jezelf de maximale potentiële rente.

4. Neem een bad of douche.

Dit is misschien wel de meest eenvoudige manier om waarde aan uw huis toe te voegen. Als u nog niet gekeken in de badkamer verkoopprijzen, kunt u echt willen proberen, dat alle nieuwe douche die je wilt kan echt passen in de kamer die je hebt, en alleen passen in een badkamer. Besteed geen fortuin aan het verbouwen van de badkamer, en als u wilt uw huis te verkopen, dan is dit een geweldige manier om wat waarde toe te voegen aan uw huis.

5. Patio, omheiningen en landschapsarchitectuur

Dit zijn dingen die je niet kunt aanraken, maar zeker zal geen kwaad. Als het huis deze nog niet heeft, dan zal het aanleggen van nieuwe luxe tuinen en het verbeteren van uw terras, omheining, en terrassen echt waarde toevoegen aan uw huis. Ook geeft het je iets anders te doen dan koken in de magnetron, of tv kijken. Voeg een gazebo, of een zwembad, misschien zelfs een tuinhuisje, en uw onderhoudende opties worden vermenigvuldigd. Als u een zwembad hebt, kan dat betekenen dat u in de zomer kunt barbecuen. Een Engels hek, dit zijn slechts kleine verbeteringen, en zal niet veel kosten, maar waarde toe te voegen. Landscaping kan kostbaar zijn, maar als je iemand kon krijgen om het te doen in een paar dagen, zal het nauwelijks kosten bijna niets.

Lees meer:

Bedrijfshal bouwen

Bedrijfspand bouwen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.