Hoe ik een posterdisplay heb gebouwd

Gratis stockfoto met afzondering, airconditioning, beige

Wat gebeurt er als er iets beweegt op de band?

Cvan-rolplinten en er zijn veel verschillende dingen die ervoor kunnen zorgen dat het verschuift, vooral als er een hoeveelheid hout is om het aan te hechten. Ik heb gezien dat sommige shirts al een lijm hebben om het aan het hout te bevestigen, dus als er iets beweegt, kan het een hapering veroorzaken. Het hangt ook af van de afwerking op het bord. Hoewel je maar een paar centimeter hebt om mee te werken, is dat een aanzienlijke hoeveelheid ruimte om tegen te komen. De beste vuistregel is om altijd drie of vier inch materiaal te gebruiken voor elke plint van u.

Niet zo lang geleden maakte ik de rol met plinten van ongeveer 3 1/2 inch in diameter. Ik gebruikte het materiaal dat ik eerder had in een dikte van 4 inch, dus ik had al veel bewegingsruimte, daarom kon ik aan elke kant drie planken plaatsen. Ik heb vijf plintstroken aan elkaar gezet om een ​​ring te maken en heb ze op exact dezelfde breedte gesneden. Daarna rolde ik het frame stukje bij beetje op. Ik stopte 6 tot 9 inch van het mengsel en stopte 22 tot 26 inch van waar ik het wilde plaatsen. Dit is belangrijk omdat het is gereserveerd voor het soort hout dat zich aan elke kant van de muur bevindt en niet voor de tape.

Ik haalde de rol er nog een paar keer doorheen met de plint, en elke keer was het ongeveer vers wat fijn poeder om te voorkomen dat het pistool eraan bleef plakken. Bovendien heb ik een paar liter water door de hele vloer geschoten om ze uit te drogen.

Het laatste wat ik probeerde was stoom over de gespoten droge vloer te spuiten. Hoewel het er eerder goed uitzag, komt het wel op het verzegelde beton. Ik dacht erover om gewoon wat schuurpapier te pakken en het allemaal af te vegen, maar toen herinnerde ik me een scholing die ik hierover kreeg van mijn slechtste instructeur. Omdat stoom op beton komt, kan het de plank vernietigen. Ik nam deze methode als een dip en ik deed dit opnieuw. Het oppervlak was eerder droog, waardoor ik over de vloer kan lopen en lopen zonder hem op te trekken. De droogte was tot 40%. Dit was veel beter dan mijn vulmethode voor het droge ruwe gebied. Ik heb de mijne sindsdien zelfs op een andere manier ingevuld.

Het uiteindelijke resultaat was slechts iets beter dan het eerste proces. Het was een was- en droogmethode, maar niet perfect. Na het drogen heb ik alles in een zak gedaan en in een Standard Suedeer Core Box gedaan om te drogen. Ik had aan elke kant een stuk plankenslijper om de hete lijm te snijden die de tape op zijn plaats op het bannerbord hield. Dit is een type uitrustingsaansteker dat vrij goedkoop kan worden gekocht, vooral als het een armsterkte-type is. Ik heb de instructies en de lay-out ontvangen om deze in elkaar te zetten. Daarna was het tijd om te schuren.

Alle randen die ik metselwerk heb geponst, zijn glad geschuurd. Ik kocht een doos met 4 "S900-schuurpapier van ongeveer de grootte en breedte die ik nodig had. Ik legde een rechte lijn vast met glad schuurpapier en gebruikte een tandplukkende beweging om het zand effectief te genereren. Ik verplaatste het 24-inch bord een beetje omhoog om maak de banner prominenter Dit is om bogen te voorkomen wanneer ik wijs om een ​​tweede regel te maken.

Het laatste wat ik deed was het spandoek aan de muur bevestigen. Het is eigenlijk heel gemakkelijk om aan de planken te hangen, en een vaste, 4' brede bannerpaal die verkrijgbaar is bij het BlueTree Yourself Home Entertainment-winkelsysteem kan worden gekocht voor minder dan $ 120. Het systeem verkoopt bijna overal voor $ 450.

This procedure was a great test, and had been greatly improved within the last couple of years. I will explain how I came about above and what difference I made with this process, as I thought it was best to explain how I built a poster display for a retail store.

Rather than sandwich the poster between sides of a 3" display board, I used 3 skimpy core cut-outs and placed them at the corners of the posters, riding them as Iarter boards, and inserting the poster into the glides. I then fastened a light weight wire from each core cut-out into the poster rails, and then screwed the posters up to the frame and into the wood pieces. Below the posters I had painted all the walls with primer followed by some clear gloss latex paint for the edges.

De poster kan worden verwijderd, het frame worden gemonteerd en de afbeeldingen kunnen daarna worden afgeschuurd omdat het vinyl op zijn plaats wordt gehouden met lijm. Dit type display is voor veel winkels zeer effectief gebleken. Nadat het af was, heb ik de poster voorlopig verkocht en meer dan 24 uur laten drogen. Nadat ik klaar was met drogen, had ik al mijn grafische kaarten bijgesneden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.