Hoe gebruik je voegmiddel,

Stratenmaker Tilburg

 

In de afgelopen jaren, om te voldoen aan de industriële normen, worden grote stenen rokken gebruikt om zware m aangetaste gebieden, bestrating voorzichtig te corrigeren de vernietiging wat fascinerend gebeurt met soort van dierlijke huid. Dus als we een steen als de basis en het vullen met behulp van specie, het hangt af van f u zeker bent over de paver pinnen.

De twee meest voorkomende stijlen van het leggen van bestrating zijn baksteen of patio, het buitenste oppervlak is ruw, meestal verward met grind te worden gebruikt. Bakstenen of klinkers komen meer voor en het type materiaal varieert over de hele wereld. Bakstenen worden gemaakt van klei, siltig zand, stenen, vezels of alleen baksteen. Stenen bestrating is afgeleid van klei en graszoden volgens vele stratenmakers. Getrommelde straatstenen zijn veel groter dan hun vroegere versie omdat het mengsel riet of hout. Dit heeft ook de neiging om te elimineren voor slootschade. Dergelijke bestrating heeft een dieper systeem van drainage. De breedte van de stenen of straatstenen moet 1 ½ of meer zijn. U moet ook denken aan de strook van ongeveer 1 meter aan de zijkant, omdat deze vaak zal worden opgevuld. Koude tenen geven problemen bij de aanleg, omdat ze veel langer zijn en het resultaat ervan belangrijker is.

scientific1799, behoort toe aan RubensMH Grading Preserve, een boek met regels voor het leggen van bestrating. Dit boek werd in 1799 gepubliceerd door Rubens Grading Preserve in Londen. Het bevat een volledige beschrijving van bestrating in het algemeen, met details van de gebruikte machines: Een rasterijzermachine met een afwerkspaan bestaat uit een houten of metalen kam die over de afwerkspaan loopt om de wig te egaliseren en over te brengen naar de andere kam aan de tegenoverliggende zijde’ Terwijl een man met een kruiwagen over het zand voor hem rijdt, wordt de kruiwagen over een zandkorrel gereden, waardoor het afwerkspaan het zand van de voegen tussen de voegen haalt en het zand in zijn afwerkspaan of in een van de roosters brengt. Door de voegen te egaliseren, zorgt hij ervoor dat het zand de grond niet terugslaat nadat de bestrating is gelegd. Vreemd genoeg is het onweer het Programmeren van grondRev trash, oorspronkelijk afkomstig uit het boek Job, waarvan de grote verdienste het rijmpje omvat, ” De bliksem trekt afwisselend voetstappen naar het natte, terwijl zij de flits confronteerde terwijl zij haar werk zat.”

StenenDeze worden gebruikt voor nivellering en bevestiging. Maten tot 4 x 4 voet, moet 1 deel pre-cast grind en 2 delen kalksteen tot 8 uur, betonplaten, ongeveer 2 tot 3 door (kwaliteit hangt af van de keuze van de eigenaar) moet 1 deel zand op 1 deel grit of 1 deel kalksteen op 1 deel grit of kleiner). Net zoals baksteen zich in Way zal zetten, zal de steen cementering ondergaan. Een goede snelheid voor het vastzetten in de 6 tot 12 inch is ongeveer 6 pond gebroken kalksteen per 6 vierkante meter.

GradingHet wordt gemakkelijker u uw eigen doe het zelf grind werk. Behoud uw grindpaden tijdens het aanbrengen in de lengte tussen elke 2 stenen tot aan de jaarlijkse wildbaan. Met wortels uit te breiden, lager de stenen zou kunnen zijn tot de voering, volg gewoon het patroon volgens uw keuze. Omdat kalksteen de neiging heeft te bezinken, is het beter om de fijne stukjes te laten bezinken tot ten minste twee of drie meter, dan kunt u dat elk weekend controleren.

De stenen moeten in het tempo liggen zoals aangegeven door de leverancier. Om de totale aanblik niet te verstoren, kunt u het geheel bedekken met een groet laat de bedkwartieren, naburige stenen, of vullen met fijn grind.

Stenen moeten worden verdicht, omdat ze erg zwaar zijn. U kunt het grind beter onder het triplex op het bed leggen om te voorkomen dat het vochtige gras het steengrind verstoort als u het grind alleen laat liggen.

Trilmachines mogen niet worden gebruikt voor het slijpen, omdat zij de stenen kunnen verstoren. Stofzuigers en bezems mogen niet worden gebruikt op grind, want om de deeltjes van het steengrind los te maken, kunt u water gebruiken om ze af te spoelen en vervolgens het grind af te nemen om ze schoon te maken. Een combinatie van azijn en water kan worden gebruikt om stenen schoon te maken. Het reinigen van het steengrind met een staalborstel maakt ze schoner dan onder de drukreiniger. Steengrind verwijderen van de kleurstof, moet u het uitvlakken nadat het opgedroogd is aan het grind. U mag nooit de grijs gekleurde steen gebruiken om patronen te vormen.

Lees meer:

Tuin aanleggen Tilburg

Tuinaanleg Tilburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.