Hoe een aangepaste kast te kopen

Kast op maat

 

Ik bedien al meer dan 20 jaar klanten van alle soorten en maten. Als het gaat om het kopen van een kast op maat, hebben we het soms over een meting. Dit wordt gedaan in meters, dat zijn:

A – UiterlijkB – FunctieC – Constructie

Wij kunnen alles opmeten in Gouda, omdat het op grote schaal wordt gebruikt in veel van de op maat gemaakte kastenbouwbedrijven in de Verenigde Staten. Wij leveren echt goed werk en service aan al onze klanten. Het materiaal dat u kiest voor uw bestelling is vrijwel irrelevant. De grootte van het totale kabinet en andere factoren van de container doen er niet echt toe als het een standaardgrootte is. Het feit dat het een standaardmaat is, doet er niet toe.

Gebruik bij het maken van uw bouwplannen altijd een 2″ diepteregel en deze aanbevelingen:

* 2″ diepteregel* Meet bij het openen van de bak de gehele binnenzijde voor en achter een en een rand (ongeveer 3/4 van de binnendiameter).

* Als u een vitrine maakt, meet dan de bovenkant en de onderkant * DouglasFigures worden gebruikt om de totale afmetingen van uw vitrine te bepalen. Zorg ervoor dat uw printer is ingesteld op “Full View”. Deze instelling vereist dat de pagina’s voor 3/4 deel worden opgezet. Doordat de printer is ingesteld op “Full View”, zullen alle tekst of afbeeldingen die u plaatst bovenaan uw pagina komen te staan.

Als u overweegt verlichte borden te kopen, is het ook een goed idee om de wetten in uw regio te lezen. De meeste instanties zullen eisen dat u hun regels volgt, zodat u later geen problemen krijgt. Als u naar het gemakkelijkst te lezen gedeelte gaat, zult u uiteindelijk minder rekeningen maken voor de vergoeding die u aan uw agentschap betaalt.

Het 68-inch model is een veelzijdige verticale plank van 14″ x 24″ die perfect is voor het gebruik van hangende banners en andere grafische doeleinden. Deze kast is geschikt voor traditionele leunende Parker opleggers en countertop bases die worden geleverd met countertop gemonteerde bal schroefkoppen en moeren.

De 24,5 inch kast bevat standaard metalen decanteerplanken met twee houten zijstandaards en mechanische zijstandaards met extrusies aan alle zijden. Dit geval kan worden gezien in29 “breed x 21″ hoogdit geval zal ook voor detailhandel slechts het opschorten werken.

De vijf modellen zijn ideaal voor gebruik in elke bedrijfstak. Ze kunnen echter maar tot 1.500 pond dragen.

De 10 inch geventileerde kist heeft een solide structureel ontwerp dat geschikt is om grote, omvangrijke stands te ondersteunen tot ¾ van het gewicht van een typische 8’x20′ houten tafel. Hij heeft een frame van 14 inch breed en 10 inch diep, met een houten middenkap en een op drie punten gemonteerde Cotter-duimclip. Deze kist is weerbestendig en veilig voor gebruik door een 4-8 weken oude zuigeling. (Het gebruik van hetine grip-product zal het kind verder beschermen en de druk op de handen verlichten).

Deze kast heeft een 2” diepe Alleen Roestvrijstalen Marktkast voor Monitortribunes die hoogte veilig is voor de werkruimte. De kast meet 2, gesponsord op de bodem F89 x 75 met een 3 “B 11 “W 10 inch diep C-Fspacing mechanische CM SC kast achter de onderste plank.

Lees meer:

Deurluifels

Schuifdeurkasten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.