Het belang van meubelverhuizingen

Hulp bij verhuizen

 

Al onze verhuisdiensten zijn volledig verzekerd en gecertificeerd. Voordat u boekt kunt u ook gebruik maken van onze “move-in/move-out” service. Met deze speciale assistentie kunnen onze teamleden door uw kamer rijden en een deel van uw meubilair naar de andere locatie overbrengen. Deze service kan de hoeveelheid tijd en moeite die de verhuizing kost verminderen.

Hier zijn een paar diensten. Het belangrijkste is “Beeldhouw Meubilair” – Log Meubilair, Hemelbedden, Banken & Stoelen, Barkrukken, Couch en Recliner enz. Ons team kan u ook van dienst zijn voor zware medische apparatuur, kantoorinrichtingen, kantoormeubilair en matrassen indien nodig. Wij bieden ook volledige inpakdiensten. Wij verhuizen zowel huishoudelijke als industriële goederen zoals matrassen, kasten, televisies, bewakingssystemen en kinderbedjes.

Maten van meubilair kunnen worden gepland. De planning wordt gedaan door onze wisselende grote items zoals bedden of futons. Het meubilair wordt netjes verpakt, allergie vrij en verpakt in kleine eenheden met superieure zorg. De eenheid arriveert op wagenwagens. Als het meubilair op steekwagens aankomt, worden deze steekwagens verhuiswagens genoemd. Elk meubel wordt met kabels en katrollen uit de rekken getild. De meubels worden verplaatst in lege frames of multiplex. Het meubilair wordt zonder beschadigingen met behulp van steekwagens naar de plaats van bestemming vervoerd.

Welke service bieden wij aan?

Alle meubels worden geleverd binnen de termijn van 3-6 weken. Het meubilair wordt in spic en span geleverd waarbij elk stuk wordt onderzocht op schade. Als er schade is, zullen wij deze repareren om te voldoen aan de specificaties van onze klant. Meubels worden binnen 7 dagen en niet meer dan 10 dagen geleverd. Tijdens het uitvoeren van de meubelverhuizing

nemen wij extra maatregelen en nemen wij maatregelen om de meubelen niet te beschadigen. Op het moment van levering dragen wij de meubels naar de plaats van bestemming om ze bereidwillig te verhuizen. Verzenden & Verhuizen is een zeer delicate taak en we proberen nooit om iets snel te doen. Het wordt altijd met zorg gedaan. Wij zullen rond het meubilair werken om het beste resultaat te bereiken. Wij zullen om het meubilair heen werken en het meubilair niet tot het uiterste verstoren. Het meubilair zal worden schoongemaakt en een routine zal worden nageleefd voor maximale veiligheid. Wij doen het strikt. Onze Document Opslag Systeem zal worden geïnstalleerd voor geharde documenten. Meubilair Royal Way diensten biedt ook kantooropslag en meubilair herschikking diensten indien nodig door onze klanten.

Wij zorgen voor het volledige meubilair zoals meubelkasten, sofa’s en kussens, glazen meubelen enz. Kijk gewoon voor onze beschermende diensten als u wilt dat uw meubels schoongemaakt. Meubels zijn vrij zwaar dus we zullen alles eraf halen om het te laten staan. Dit is het soort service die wij aanbieden.

Onze diensten

Onze service omvat:

Geen onderhoudsdienst

Geen reiniging

Afnemen met een vochtige spons of een droge schone doek

Snelle en efficiënte diensten

Geen reparaties en leveren uw meubels binnen 2 dagen in schone staat af.

Geen inlopen, gebruik de door ons aanbevolen slijtvastheid om in de minste tijd te starten.

Reparaties

Om het gratis schoonmaakservice, bieden wij dubbele lederen interieur gratis aan nieuwe tapijten direct en grondig gereinigd voor hergebruik.

Het schone meubilair wordt binnen 7 dagen geleverd om uw leven gezond te houden.

Er valt niets meer te zeggen. Wij begrijpen het belang van meubilair. Wij bieden een 360 graden service voor de bescherming van uw meubilair. Wij bieden ontvochtigers, dieptereiniging, ongediertebestrijding en eind van de huur reinigingsdiensten. Wij hebben een zeer goed team van deskundigen die onze klanten op maat ondersteunen.

Lees meer:

Opruimcoach

Professional organizer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.