Geluidsklem

Tri clamp Stutzen din 32676

 

De Tri clamp Stutzen din 32676 koppeling is populair om zijn efficiënte, probleemloze, duurzame, ontdooiende en smerende doel. Zelfs gewone machines met zorg, zoals generatoren die op brandstof of gas werken, hebben iets nodig om constante th decoraties te maken, wanneer de motor niet draait. Triclamp koppelingen zijn perfect voor zowel commerciële als industriële toepassingen. Triclampkoppeling vervangt de blootliggende mechanische verbinding met schroefdraad. De koppeling zet de boutverbinding effectief om in een nauwsluitende metalen verbinding zonder dat er voorgeboord moet worden. Tri clamp koppelingen zijn ontworpen om extreme temperaturen te weerstaan, fysiek in elkaar gebroken te worden, en gebruikt te worden in boilers, waterverwarmers, ovens, en airconditioners.

Kenmerken: Sfiresuk T1-11. Voor maximale duurzaamheid, kan het vergrendelingssysteem niet worden veranderd. Het vergrendelingssysteem zorgt voor een consistente vergrendeling van de t-connectoren. U kunt efficiënt werken om brand of defecten aan het vergrendelingssysteem te voorkomen. De roestvrije schroefdraad van het vergrendelingssysteem maakt de verbinding mechanisch sterk. Dit betekent dat de verbinding duurzamer is dan de andere veerkoppelingen. In vergelijking met de standaard vaste verbinding is de technologie functioneler en duurzamer.

DeTeak TriClamp-verbinding is een verbinding uit één stuk met het ongeëvenaarde comfort van een veerretour. De verbinding voegt meer hominess toe, een vleugje van uw smaak, en zorgt voor een ideale elektrische verbinding met apparaten.

Triclamp TriClamp is een goede keuze voor elektrische bedrading systeem door uw huis of kantoor. Dit is een elektrische verbinding die geen elektrische aansluiting vereist, gewoon alleen de tri klem kan zijn plaats innemen. Dit maakt de installatie van elektrische verbinding zonder de demontage en re-installatie van een lange en omvangrijke elektrische systeem. De buisvormige omgeleide verbinding zorgt voor een exacte controle. De voltooide verbindingen zullen praktisch onzichtbaar zijn omdat ze aan de sjabloon zijn gelast. Hierdoor zullen technici letterlijk niet meer over draden struikelen.

Toen ik het wattage van de elektriciteit hierboven optelde, berekende ik dat het vaste stopcontact 200 watt/uur gebruikt. De Tri Clamp in stand alone toepassing gebruikt 20-25 W/hr. Deze waarde vermindert het wattage tot 200/25 dit zal het risico van elektrische schok voor de bewoners verminderen. Aan de andere kant weet ik dat apparaten zoals computers en koelkasten 500 W/hr nodig hebben om te werken, dus om een nieuwe te kopen kost 250 dollar. Daarom kies ik voor een Tri clamp connector, omdat ik geld bespaar, minder geld kwijt ben aan de elektriciteits- of gasrekening, en de doorverkoopwaarde met 10 tot 20% stijgt.

Tri Clamp connectoren kunnen niet gebruikt worden op afgeschermde kabel. Er zijn verschillende soorten bedrading met verschillende specificaties of codes. Deze soorten bedrading moeten compatibel zijn met voltage en temperatuur.

Lees meer:

Blind klemmstutzen

Pijpbeugel RVS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.