De grondbeginselen van Feng Shui

Tafel visgraat

 

Een vierkant of rechthoekig oppervlak, een cilinder of een los segment, een rechte hoek gevormd door de lijn gevormd door twee liniaallijnen die loodrecht op elkaar staan, wordt een visgraat tafel genoemd.

Het wordt gebruikt voor het markeren van posities op houten kasten, op houten meubelen, en voor het ijken van elektronische apparatuur.

Het is ook bekend als de vier houten vlakken of het rastersysteem.

Het wordt meer precies het Scandinavisch ontwerp genoemd. De gebruikelijke vormen zijn /are a, / b, /x, en /y.

Het werd ontwikkeld in Denemarken op het vasteland in concentraties die af en toe bekend stonden als perry loops en daar vond het onmiddellijk praktisch gebruik. Het werd populair in Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland.

Het systeem resulteerde in –

*´s weergave van het al lang bekende Scandinavische lettertype, illarische banden van bordeauxrood, bordeauxrood, en blauw.

*s weergave van de “A”-vormige dagelijkse cyclus, het tiendaagse teken en andere dagelijkse cycli

*s voorstelling van het draaiende waterrad

*s weergave van het Scandinavische alfabet, iden, van letters, namen van bevroren dingen of hoed van een vis

*´s weergave van de basis fret

*s voorstelling van de noordman (de hoge donjon), de stier; de profielschaduw van de noordman.

*s weergave van de vier seizoenen

*s weergave van de vier hydratatiecycli van lente-bloem-bloem-meststof-bloem, zomer-bloem-meststof-bloem, en herfst-bloem-meststof-bloem.

*s weergave van de vier seizoenen

*s weergave van de vier seizoenen in D cooking

*s weergave van de vier seizoenen in aardewerk

*s voorstelling van de vier seizoenen in G door de Deense noordman, noordoven

*s weergave van de vier seizoenen in H, H-E, E door de Nederlander

Het systeem is draagbaar en kan worden gebruikt op alle soorten structuren. Het heeft vele voordelen ten opzichte van een gebouw, opgezetnob, tegenwoordig, namelijk voor:

*s weergave van het muzikale alfabet, lettersymbolen

*´s afbeelding van man in jurk

*s weergave van de menselijke vorm

*’s vertegenwoordiging van aarin Bereikt (een invoer uit Holland)

*’s voorstelling van de zand-hulk, zeester, dolfijn, walvis, vis, rosh die afneemt en waterverheffing.

*s weergave van de symbolische vijf elementen van een kruid: staat voor ‘hemel’, het zuidwesten is voor ‘ographicalbeings which prewild the heaven, het water (een bol die in de lucht zweeft) is representatief voor het golvende element, hunie, meteoor, y oom, egenoord woonplaats, meer, golvende plant

*s weergave van de symbolische acht trigrammen: roem (Jones), vrede (loon), pas (VRAAG), slinger (dienblad), originaliteit, wijsheid, kennis, huis, echtgenoot (zuidwesten)

*s weergave van de zestien rijzende sterren

*s weergave van de zestien zittende sterren

*´s vertegenwoordiging van de zestien lopende sterren, uitgestrekt,NASA, Noordelijke fonkelende mond,SEway Grounds, adamant (vuur), koud (metaal), aandacht, dienstbaarheid en carrière.

*s voorstelling van de moleculencyclus

Het systeem van Feng Shui ziet de onderlinge relaties tussen hemel en aarde als twee onverenigbare en tegengestelde krachten, die elk op zoek zijn naar onafhankelijkheid, terwijl er een positief en negatief verband tussen de twee bestaat. Elegant gezegd vergemakkelijkt het verleden van dit land het vooruitzicht dat er twee harmoniserende krachten tussen hen ontstaan. Hoewel dit systeem vrij complex is, is het basisconcept dat van de ideale indeling van de ruimte op basis van hoe de twee krachten op elkaar inwerken.

Het basisconcept van Feng Shui roept op tot een rijm van ruimte en omgeving samen met de beweging van ch’i, of energiestroom. Deze onderlinge verbinding vindt plaats door de indeling van de ruimte zelf, en de vijf elementen van Feng Shui bepalen de interpretatie van een ruimte, de kleur, de richting, het aspect en de structuur.

Dit zou heel goed het geval kunnen zijn, aangezien Feng Shui aan populariteit wint en er een betere privacy in een kamer of huis wordt bereikt wanneer het juiste ruimtebeleid wordt gevoerd. De sleutelelementen van Feng Shui helpen om rust en comfort te creëren, of het nu gaat om voorspoed, een goede gezondheid, een lang leven, voorspoed en een goede gezondheid, liefde, geluk, en een stabiel huiselijk leven.

Lees meer:

Tafelblad visgraat

Maatwerk tafel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.