De geschiedenis van stoelontwerpen

Stoel repareren

 

Het zuiden van de Verenigde Staten en een groot deel van Zuid-Amerika heeft de term barok om een artistieke stroming die bloeide in de vijftiende tot en met achttiende eeuw en die een enorme creativiteit in de decoratie en het gebruik van barokke in sommige gevallen met inbegrip van meubilair te beschrijven. U vindt barokke kunst op uw alledaagse salontafel of eetkamertafel en op antieke meubelen.

Wiens geschiedenis van toepassing is op de stoel is een mysterie. Hoe zagen de Fransen deze poging om de schoonheid van schoonheid uit te drukken? Hoe zagen de Engelsen deze poging om uitdrukking te geven aan de kunst van de barok? Het antwoord op die vraag zal ons helpen om het stoelontwerp vandaag te definiëren.

We moeten uitgaan van Lockman’s redacteur KenNation’s definitie van stoel. ‘Een stijlvolle stoel is Een oude stoel, versleten maar ooit stralend, die zijn tijd heeft gezien is een antieke stoel.’ Als u zich uw kunstles op de middelbare school of universiteit herinnert, zult u bekend zijn met de term ‘verandakruk’. Dit is een zeer modern meubel en is een felgekleurde kruk met een grote rugleuning en lange armen. Het is meestal gebouwd om zowel te werken als een zitplaats en een tafel. Sommige van deze stoelen worden beschouwd als modieus door huisdecorateurs en ontwerpers vandaag. De meeste andere stoelen hebben een meer moderne look aan hen.

De term vlinder, die ook naar de stoel verwijst, werd voor het eerst gebruikt door Thomas Henry Angle in een van zijn vele komische uitgaven. De stoel werd toen een ‘vlinder’ genoemd. Het ontwerp van de stoel is geïnspireerd op de aquarel schilderstijl, die populair was in de zeventiende eeuw. Het is nu erg populair en wordt in Noord-Amerika veel gebruikt door meubelontwerpers.

Een Adirondack-stoel bestaat meestal uit twee stukken hout die op dezelfde grootte en in dezelfde vorm zijn gezaagd. Deze stijl stoel werd op grote schaal gebruikt door de inheemse bevolking van de oostelijke regio van Noord-Amerika van de vroege jaren 1900 tot het einde van de jaren 1930.

Stoelen repareren met een schotelvorm werden populairder rond de jaren 1930. De basis van de stoel is meestal gemaakt van ijzer, en het oorspronkelijk sportief een sierlijke draagbeugel. Ze begonnen te worden call doos en kruk als gevolg van dezelfde turn-of-the-century ontwerp en die stoelen passen recht in een landelijke keuken of veranda in het land of op het terras.

In de jaren 1990 veel goedkope en simplistische outdoor patio stoelen opgedoken en werd erg populair bij mensen thuis en op kamp. De rechttoe rechtaan stijl maakt het gemakkelijk te onderhouden en is ook zeer betaalbaar. Mensen thuis vandaag lijken te worden gravitating in de richting van een meer simplistische uitstraling aan hun huizen. Hoewel een paar mensen nog steeds lijken te willen stijlen te mengen.

In weten wat een stoel is vandaag de dag, bent u zich misschien niet bewust van de vele verschillende stijlen die er echt is om uit te kiezen. Stoelen zijn er in verschillende stijlen, zoals; plastic outdoor patio stoelen, chaise lounge stoelen, outdoor patio stoelen met pads, en verstelbare stoelen. Mensen om stoelen dienovereenkomstig te kiezen kan meestal worden gevonden op gespecialiseerde meubelzaken. Maar ze kunnen ook worden gekocht voor zowat iedereen.

Lees meer:

Meubel repareren

Bankstel repareren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.